Sex partner hvad er tantra sex

sex partner hvad er tantra sex

jul Tantra sex beriger sexlivet for både dig og din partner og gør kvinden til at have en forkert forventning om, hvad der sker, når vi har sex. nov Tantra handler ikke kun om sex, men om en holdning til livet og om et Der er proces, når der er udvikling i dig, din partner og i parforholdet. Lær tantrasex i kærlige og trygge rammer. Det optimale er hvis du helt kan glemme alt hvad ved om sex, din partner og dig selv, og åbne dig til det som er.

Sex partner hvad er tantra sex -

Glæder mig til at prøve dette. De 5 kærlighedssprog Gør soveværelset til jeres eget tantratempel: Hvis du gerne vil opleve tantra gennem øvelser og forklaring, vil jeg anbefale dig at finde et tantra kursus. Som kvinde kan man. Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.

Sex partner hvad er tantra sex -

At det er noget, I skal nyde og få energi af i stedet for, det er noget, I lige skal have overstået. Gør soveværelset til jeres eget tantratempel: Få det sex liv du drømmer om 1 dags kursus i tantrasex for par. Som en udviklingsvej der kan inkludere både kroppen, seksualiteten, personligheden, vores følelsesmæssige og mentale evner og også spiritualitet. Der er opstået en fejl: Sådan giver I hinanden en erotisk massage. Nyt på bloggen Når konflikten løber løbsk: sex partner hvad er tantra sex

1 thoughts on “Sex partner hvad er tantra sex

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *